KONSUNG Τεστ Γρήγορης Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgM/IgG Κορωνοϊού COVID-19 - youpharmacy.gr
ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ:
phone

211 770 50 51

Τηλεφωνικές παραγγελίες
Δευτέρα - Παρασκευή, 9πμ - 5μμ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡIKA

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡIKA

άνω των 49€ σε όλες τις παραγγελίες

 ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

σε όλη την Ελλάδα

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πληρωμή κατά την παραλαβή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Κερδίστε extra έκπτωση στις αγορές σας

-50%

KONSUNG Τεστ Γρήγορης Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgM/IgG Κορωνοϊού COVID-19 (Με Γνωστοποίηση ΕΟΦ)

 • Μάρκα: KONSUNG
 • Κωδικός: 129636

KONSUNG Rapid Test Αντισωμάτων (Igm/IgG) για την ανίχνευση του Κορωνοϊού COVID-19

Test γρήγορης ανίχνευσης Κορωνοϊού COVID-19, πολύ υψηλής αξιοπιστίας. Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε 4-10 λεπτά με τη χρήση μιας σταγόνας αίματος.

Πιστοποιήσεις:

 • Γνωστοποίηση ΕΟΦ (Α.Π. 68126) σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
 • Πιστοποίηση CE (KF-CE-5300S-01)
 • Πιστοποίηση ISO (ISO 13485:2016 και EN ISO 13485:2016)
 • EU Registration (DE/CA05/IvD-238321-1395-00/30-4-2020)
 • Quality Control (No:2020030403)

19.90 9.99 Κερδίζετε: 9.91
Ποσότητα:
Προσθήκη στη Wishlist
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Σύντομα κοντά σας

KONSUNG Rapid Test Αντισωμάτων (Igm/IgG) για την ανίχνευση του Κορωνοϊού COVID-19

Test γρήγορης ανίχνευσης Κορωνοϊού COVID-19, πολύ υψηλής αξιοπιστίας. Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε 4-10 λεπτά με τη χρήση μιας σταγόνας αίματος.

Πιστοποιήσεις:

 • Γνωστοποίηση ΕΟΦ (Α.Π. 68126) σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.
 • Πιστοποίηση CE (KF-CE-5300S-01)
 • Πιστοποίηση ISO (ISO 13485:2016 και EN ISO 13485:2016)
 • EU Registration (DE/CA05/IvD-238321-1395-00/30-4-2020)
 • Quality Control (No:2020030403)


Το Konsung Rapid Test Αντισωμάτων (Τεστ Γρήγορης Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgM/IgG Κορωνοϊού) είναι μια γρήγορη (εμφάνιση αποτελέσματος σε 4-10 λεπτά) και πολύ αξιόπιστη μέθοδος ανίχνευσης του Κορωνοϊού COVID-19.

Πρόκειται για μια ανοσοχρωματογραφική δοκιμασία στερεάς φάσης, για την ταχεία, ποιοτική και διαφορική ανίχνευση αντισωμάτων IgM & IgG έναντι του ιού, σε ολικό αίμα, ορό ή πλάσμα αίματος.

Δεκάδες Δήμοι, Σχολεία, Κοινωνικές Δομές, Επιχειρήσεις, Εργοστάσια, Ξενοδοχεία, Νοσοκομεία,  Φαρμακεία το έχουν εμπιστευθεί, εξασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Η εξέταση είναι εύκολη και γρήγορη, αφού απαιτεί μόνο μια σταγόνα αίματος που λαμβάνεται με ειδικό βελονάκι (σαν και αυτά που χρησιμοποιούνται για την εξέταση του σακχάρου) και 2 σταγόνες αντιδραστηρίου.

Διαγνωστική ακρίβεια του KONSUNG Τεστ Γρήγορης Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgM/IgG Κορωνοϊού COVID-19:

Ευαισθησία:   96,88%
Στατιστική πιθανότητα σφάλματος στο θετικό αποτέλεσμα:   0%
Στατιστική πιθανότητα σφάλματος στο Αρνητικό αποτέλεσμα:   3,12%

Περιεχόμενο συσκευασίας:

1 σκαρφιστήρας (βελονάκι) αίματος
1 σταγονόμετρο για τη λήψη της σταγόνας αίματος
1 φιαλίδιο με αντιδραστήριο
1 μαντηλάκι αλκοόλης
1 κασέτα δοκιμής

Το διαγνωστικό κιτ για αντισώματα αντι-COVID-19 IgM / IgG παράγεται από την JIANGSU KONSUNG BIOMEDICAL SCIENCE AND TECHNOLOGY CO., LTD.


Οδηγίες Χρήσης για Δείγμα Ολικού Αίματος:

Αφήστε το περιεχόμενο της συσκευασίας του τεστ να προσαρμοστεί σε θερμοκρασία δωματίου (15-30ο C) πριν τη δοκιμή.

Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τον περιέκτη της και τοποθετήστε την σε μια καθαρή επίπεδη επιφάνεια. Πραγματοποιήστε τη δοκιμασία το συντομότερο δυνατόν (εντός μιας ώρας).

Αφαιρέστε το λευκό καπάκι του κίτρινου σκαρφιστήρα και πιέστε τον πάνω σε ένα ακροδάκτυλο ώστε να παράξετε μια ικανοποιητική σταγόνα αίματος.

Χρησιμοποιώντας το μικρό σταγονόμετρο, μεταφέρετε τη σταγόνα αίματος στο φρεάτιο δείγματος  (θέση S ) της κασέτας δοκιμής έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η απορροφητική επιφάνεια με αίμα. Στη συνέχεια, προσθέστε αμέσως στο φρεάτιο δείγματος 2 σταγόνες αντιδραστηρίου (μπουκαλάκι με κόκκινο καπάκι).

Περιμένετε να σχηματιστούν οι  χρωματιστές γραμμές. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί μέσα στα επόμενα 10-15 λεπτά. Τα θετικά αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά μόλις σε 4 λεπτά. Μετά από 18 λεπτά, τα αποτελέσματα δεν θεωρούνται έγκυρα.Ερμηνεία αποτελεσμάτων του Τέστ:

Ένδειξη C
Η ένδειξη στο πεδίο C σημαίνει ότι το τεστ λειτουργεί κανονικά. Απουσία αυτής της ένδειξης σημαίνει ότι το τεστ είναι ελαττωματικό

Ενδείξεις M (Αντισώματα IgM) & G (Αντισώματα IgG).
Tα IgM αντισώματα παράγονται τις πρώτες ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων και συνήθως παραμένουν στον οργανισμό για 1-2 μήνες. Τα IgM υποδηλώνουν μόλυνση. Τα IgG αντισώματα εμφανίζονται στο αίμα λίγο αργότερα από τα IgM και συνήθως παραμένουν στον οργανισμό για αρκετά χρόνια. H παρουσία θετικών IgM αντισωμάτων χωρίς την παρουσία IgG αντισωμάτων τις πρώτες ημέρες από την έναρξη πυρετού και βήχα μπορεί να σημαίνει ότι τα συμπτώματα οφείλονται στον νέο ιό. Στις περιπτώσεις θετικών  IgM ή IgM & IgG, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για την αποφυγή διασποράς του ιού και απαιτείται πρόσθετος κλινικός έλεγχος και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων από γιατρό. Εάν το τεστ γίνει τις πρώτες 5 ημέρες από την εμφάνιση των συμπτωμάτων μπορεί να είναι αρνητικό διότι ο οργανισμός δεν έχει προλάβει να παράξει αντισώματα.

Ειδικότερα:

 • IgM Αρνητικό IgG Αρνητικό :
  Απουσία μόλυνσης, ή πολύ πρόσφατη μόλυνση  (συνηθέστερα έως 3η ημέρα).
 • IgM Θετικό IgG Αρνητικό :
  Παρουσία Μόλυνσης (συνηθέστερα από ημέρα 3η έως ημέρα 8η). Απαιτείται πρόσθετος Κλινικός  Έλεγχος.
 • IgM Θετικό IgG Θετικό:
  Παρουσία Μόλυνσης (συνηθέστερα από ημέρα 8η έως ημέρα 15η). Απαιτείται πρόσθετος Κλινικός  Έλεγχος.
 • IgM Αρνητικό IgG Θετικό:
  Προγενέστερη μόλυνση, ή μόλυνση άνω των 15 ημερών, ή δευτερογενής μόλυνση.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Περιορισμοί της δοκιμής

 • Το Kit COVID-19 IgM/IgG Rapid Test της Konsung υποδεικνύει μόνο την παρουσία αντισωμάτων στο δείγμα και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως το μοναδικό κριτήριο για την διάγνωση της λοίμωξης.
  Ούτε η ποσοτική τιμή ούτε ο ρυθμός αύξησης ή μείωσης στα αντισώματα 2019-nCoV IgM / IgG μπορούν να προσδιοριστούν από αυτό το ποιοτικό τεστ.
 • Αυτό το test μπορεί να προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για τη λήψη ενός αποτελέσματος, αλλά δεν αποκλείει εντελώς την πιθανότητα ψευδούς θετικού ή ψευδούς αρνητικού αποτελέσματος που προκαλείται από διάφορους παράγοντες.
 • Όπως στην περίπτωση όλων των διαγνωστικών εξετάσεων, μια οριστική κλινική διάγνωση δεν πρέπει να βασίζεται στα αποτελέσματα μιας μεμονωμένης εξέτασης αλλά πρέπει να γίνει από γιατρό αφού αξιολογηθούν όλα τα κλινικά ευρήματα.
 • Εάν το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι αρνητικό και τα κλινικά συμπτώματα επιμένουν, συνίσταται πρόσθετος έλεγχος με χρήση άλλων κλινικών μεθόδων. Ένα αρνητικό ορολογικό αποτέλεσμα δεν αποκλείει εντελώς την πιθανότητα λοίμωξης 2019-nCoV.

 Μόνο για επαγγελματική, εργαστηριακή (in vitro) διαγνωστική χρήση, από επαγγελματίες υγείας.

Σε κάθε περίπτωση, το τεστ θα πρέπει να χρησιμοποιείται και τα αποτελέσματα του θα πρέπει να αξιολογούνται από τους ειδικούς επιστήμονες κι αφού τηρούνται αυστηρά όλες οι προϋποθέσεις σωστής χρήσης του και λαμβάνονται υπ’ όψιν όλοι οι περιορισμοί που υπάρχουν και που σαφώς αναφέρονται στα συνοδευτικά έντυπα/έγγραφα που παρέχονται από την κατασκευάστρια εταιρεία. Το τεστ έχει κοινοποιηθεί στον ΕΟΦ από 28/4/2020 σύμφωνα με τη νομοθεσία για τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

KONSUNG Τεστ Γρήγορης Ανίχνευσης Αντισωμάτων IgM/IgG Κορωνοϊού COVID-19 (Με Γνωστοποίηση ΕΟΦ)
Barcode: Konsung-Covid-Rapid

Αποστολές Αθήνα - Ελλάδα

Το YouPharmacy.gr υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες αξίας άνω των 49,00€ και μέχρι 6kg βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού) η αποστολή είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες μικρότερες των 49,00€ και μέχρι 6kg βάρους (ογκομετρικού ή πραγματικού), τα έξοδα αποστολής είναι 2,50€.

Για παραγγελίες από 6kg και πάνω και ανεξαρτήτως ποσού υπάρχουν έξοδα ογκομέτρησης τα οποία υπολογίζονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση τους.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως σε 1-2 εργάσιμες μέρες. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,00€ 

Οι αποστολές οργάνων γυμναστικής πραγματοποιούνται με μεταφορικές εταιρίες και η παράδοση τους γίνεται στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι σας. Για παράδοση των οργάνων γυμναστικής εντός του σπιτιού ισχύουν επιπλέον χρεώσεις, οι οποίες είτε εμφανίζονται ως επιλογή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, είτε μπορούν να σας επικοινωνηθούν τηλεφωνικά.


Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 4 - 10 εργάσιμες μέρες με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών.

Για αποστολές βάρους έως και 5 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 10,00 €.
Για αποστολές βάρους από 5 έως και 10 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 18,50 €.
Για αποστολές βάρους από 10 έως και 15 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 27,00 €.
Για αποστολές βάρους από 15 έως και 20 κιλά, η χρέωση ανέρχεται σε 37,00 €.
Για κάθε επιπλέον κιλό, άνω των 20 κιλών, η χρέωση ανέρχεται σε 1,85€.

Για αποστολές στην Κύπρο, δεν είναι διαθέσιμη η πληρωμή με την μέθοδο της αντικαταβολής.


Γενικές Πληροφορίες

Για αποστολές προϊόντων μεγάλου βάρους ή όγκου, ή, προϊόντων μεγάλης αξίας, προηγείται της αποστολής συνεννόηση με το youpharmacy.gr λόγω της διαφοροποίησης του τρόπου και των εξόδων αποστολής καθώς και του τρόπου πληρωμής. 

Τα προϊόντα με την ένδειξη «Προϊόν Ψυγείου» δεν αποστέλλονται εκτός του Νομού Αττικής για τη δική σας ασφάλεια και προστασία.

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι ίδιες με αυτές του φυσικού καταστήματος διαφοροποιούνται όμως οι εκπτώσεις.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Προς το παρόν δεν είναι δυνατή η αποστολή των προϊόντων εκτός Ελλάδος και Κύπρου. Σύντομα όμως θα είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε. 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα αναλυτικά στοιχεία της παραγγελίας σας. 


Παραλαβή από το φαρμακείο.

Μπορείτε εναλλακτικά να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φαρμακείο μας (Χαροκόπου 61, Καλλιθέα 17671). 
Κατά αυτόν τον τρόπο δεν χρεώνεστε με τυχόν έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή από το φαρμακείο είναι να έχετε λάβει ενημερωτικό SMS στο κινητό σας που να σας ενημερώνει ότι η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από το φαρμακείο.

Οι παραγγελίες με παραλαβή από το Φαρμακείο παραμένουν ενεργές για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν διαγράφονται αυτόματα από το σύστημα.

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται:
Δευτέρα - Τετάρτη: 10:00 - 14:00
Τρίτη - Πέμπτη & Παρασκευή: 10:00 -14:00 και 17:30 - 20:00

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡIKA

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡIKA

άνω των 49€ σε όλες τις παραγγελίες

 ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

σε όλη την Ελλάδα

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πληρωμή κατά την παραλαβή

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Κερδίστε extra έκπτωση στις αγορές σας